Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip geçmek, projenize amelî boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı elde etmek muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile anlık mesajlaşabilirsiniz.

Olağan veya özel bir çıkışın yangın yahut çeşitli diğer nedenlerle engellenmesi yerinde da almaşık olarak fonksiyon üstlenir. Müstacel çıkışlar umumiyetle yapı muhtevaindeki izlemsel alanlarda alan aldatmaır. Müstacel bir hâl esnasında insanların toplanabileceği merdiven havailuğu, koridor veya gayrı yerler buna dahildir.

Yangın merdiveni kapısı kullanmaında dikkat edilmesi müstelzim ilke bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem kârlevinin yitirilmemesi kucakin hem de merdivenin sadece amacı karınin kullanılabilmesi ciğerin bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli nokta ise hınçe dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir malzeme ve kadeh pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar tehlikee dayanıklıdır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri derunermektedir.

İşaretleme ve Aydınlatma: Yangın çıkış bapları, yangın sırasında kolaylıkla bulunabilmesi karınin normal emekaretleme ve ivedili manzara aydınlatması ile donatılmalıdır.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Dirimsel örutubet taşıyan bu mevzuda kapı arayan azraillar bozuk kapı sattığını iddia eden kişilerle katlaşabilmektedir. Ucuz yangın çıkış kapısı Yangın Çıkış Kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede dar olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da hail olamayacaktır.

Yangına karşı güvende yaşamak amacıyla kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, kritik anda insanların emanet eminğini sahip olmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla cesaret örgütleme etmekteyiz.

Bununla baş başa yangın merdivenlerinin bir kanatının engelsiz olması ve dumandan etkilenme ihtimalini bertaraf etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda birey kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin kombine halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve acil kalıp önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şgeri koşulmuştur. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler beyninde;

Yangın bapsı, Yangın Merdiveni Kapısı bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. çoklukla yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla mücadele ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi şeşna allıkınmasına yardımcı olur ve yangının öbür bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması kuruluşlabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile Yangın Merdiveni Kapısı farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page