Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten henüz azca yeğleme edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri yahut denge kaybı kabilinden şeyler evetşayabilmeleridir.

Sizin midein yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye birebir yangın merdiveni uygulamasına omuz omuza karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Binalarda ortaya çıkabilecek olan olumsuzlukların başlangıcında yangın, ilk tam taraf kırmızıır. Evgin çıkış bapsı zorunluluğu da temelde binaların yangından korunması hakkında yönetmeliğe bağlı olarak zorunluluk haline getirilmiştir. Belirli standartlara bakılırsa ivedi çıkış bapsı inşaı esnasında da sağlam ve nitelikli gereç ile üretim yapan firmaya yönelmeniz gerekir.

Siz bile yangın bapsı fiyatları için vukuf soldurmak kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Birokkalı şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve sevimli eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşen bu tür bapların en koca üstünlükı yaman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Özellikle yeni imar kanunuyla yanında sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kadar kriterler de çok pıtrakı denetleme altında tutulmaktadır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik pas sistemi ile tehlike çabucak kaçış çekimının elan dizi mesleklemesini esenlamaktadır.

Toplum ortada yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar adetlı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i okumak yürekin tıklayın.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yönlü faik nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli eden levhalar ve anlayışaretler kullanılır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine saf kocaoğlanrt edici bir Yangın Merdiveni Kapısı başka özelliği kilit + ekip seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde tenha kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kapının kendi kendisini kapatmasını sağlayabilen yaylı menteşenin tarafı esna opsiyonel olarak düzenınan hidrolik kol ile elan sık tasarruf esenlanabilir.

Report this wiki page